Vis mer

Kjøttboller

Kjøttboller med fetaost

Publisert

Kjøttbollene lager du på forhånd og serverer kalde. Sett dem på tannpirkere sammen med små tomater.

 (4 porsjoner)

Ingredienser:
500 g kjøttdeig
1 egg
1 presset hvitløkbåt
1 ½ ts salt
1 ts pepper
100 g fetaost
1 krukke basilikum 

Dressing:
4 ss crème fraîche
2 ts honning
2 ts dijonsennep

1. Bland kjøttdeig med egg og hvitløk. Miks godt med salt og pepper. Smuldre i fetaost og hakket basilikum.

2. Form farsen til små kjøttboller og stek i smør til bollene er gjennomstekt.

3. Avkjøl og legg bollene sammen med tomater i en boks med lokk. Kjøttbollene er supergode med coleslaw, som er en salat som holder seg godt.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer