Kultur

KK-Ewa er stjerne i USA

KK-modellen har seks millioner såpeseere hver dag.

Faksimile fra KK.
Faksimile fra KK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjersti FlaaHun lener seg mot sin elskede, lar fingrene kjærtegne champagneglasset mens hun fyller blikket med lidenskap. Hun lener seg over bordet. To lepper møtes på halvveien; et vått, langt kyss…
- Kutt!

Vi er i Brooklyn, New York, på settet til «As the World Turns», såpeserien som har gått på den amerikanske TV-kanalen CBS i 51 år. Antall daglige seere: Seks millioner.

Norske Ewa Da Cruz (30) har rollen som Vienna. Hun har nettopp spilt inn dagens scene, som endte med et tungekyss med motspilleren.

Ewa er velkjent for KKs lesere. Hun har en rekke ganger vært førstesidemodell, og har også vært mye brukt som motemodell inni bladet.

- Jeg har vel aldri følt at såpesjangeren er noe jeg måtte innom, smiler Ewa. Men for å få artistvisum etter avsluttet utdannelse på American Academy of Dramatic Arts, måtte jeg bevise at jeg hadde jobb hele året - så da gikk jeg på audition til CBS. To uker senere ringte de og ga meg tilbud om rollen som «Vienna», sier Ewa til KK.

Ikke ett hårstrå ligger feil på Ewas hode. Makeupen vitner om perfeksjon og glamour. Det hviler en slags retusjert glorie rundt hele hennes vevre vesen.

- Denne bransjen er basert på sex og utseende, forteller hun. Det kreves at man er perfekt – og samtidig «the girl next door». Men jeg tjener bra. Det er knallhardt arbeid, men det er også mye penger på spill. Produksjonen er så stor. Vi filmer noen ganger tre episoder på én dag. Jeg har dyp respekt for dem som har jobbet lenge i denne bransjen.

- Hvordan er det å være kjendis?
- Helt merkelig, ha, ha. Men det er veldig hyggelig. «As the World Turns» er den nest største såpeserien i verden. Du vet, såpe har røtter langt tilbake i USA.

- Blir du gjenkjent på gaten?
- Ja. Hele tiden.

- Lever du et glamorøst liv?
- Nei. Eller bortsett fra at jeg blir plukket opp av en limousin hver dag, som kjører meg på jobb. Jeg blir invitert på masse fester, men jeg er ikke noe partymenneske, så jeg går ikke ut med mindre det er noen viktige personer der jeg vil treffe. Jeg har mange kontakter, men ting er ekstremt overfladisk. Man må velge sine venner med omhu. Alt er basert på hvem du er, hva du gjør – og hva folk kan vinne på ditt bekjentskap.

Det finnes mange dårlige folk, men også mange gode. Man må passe seg, sier Ewa.


Ewa pryder coveret på KK denne uken også.
Ewa pryder coveret på KK denne uken også. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer