Gi Slipp På Eksen

Klarer du ikke å gi slipp på eksen?

Kanskje er det han du fikk, men ikke klarte å holde på, eller kanskje er det han du aldri riktig fikk. Her er forklaringen på hvorfor så mange ikke kan glemme «the one that got away».

VANSKELIG Å GI SLIPP PÅ EKSEN: Er du en av dem som synes det er vanskelig å gi slipp på en tidligere flamme? Da er du slett ikke alene. Foto: NTBScanpix
VANSKELIG Å GI SLIPP PÅ EKSEN: Er du en av dem som synes det er vanskelig å gi slipp på en tidligere flamme? Da er du slett ikke alene. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv nå, lenge etter at det er slutt mellom dere, kan du fremdeles av og til (spesielt hvis din nåværende kjæreste oppfører seg latterlig) få små flashbacks til en uproblematisk tid, til en gang han hadde husket at du elsker lakrisbåter, og hadde kjøpt en pose med seg hjem. Du husker smilet hans og hvordan han pleide å se på deg og holde rundt deg, på den helt riktige måten. Det kan godt hende det var ting som ikke fungerte, men i det store og det hele var han egentlig ganske så perfekt, og akkurat nå er det vanskelig å huske hvorfor det ble slutt, og det er trist (men også litt fint på en sånn melankolsk, sentimental måte) å tenke på at akkurat han kan ha vært den rette – the one – men at han slapp unna. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer