Fisk Og Skalldyr

Klassisk tunfisksalat

Enkelt og greit når du vil nyte sola i stedet for å stå ved kjøkkenbenken.

Publisert
Sist oppdatert






(Til 1 person)

1 boks tunfisk i vann (100 g)
50 g ferdigkokt ris
1/2 stilk stangselleri
1 vårløk
4 cherrytomater
1/4 paprika
ev. andre grønnsaker du har liggende

Bruk rester av ris eller kok ny ris etter anvisning på pakken. Skjær stangselleri og paprika i små biter og vårløk i tynne ringer. Del cherrytomatene i to. Bland tunfisken inn i den ferdigkokte risen og grønnsakene. Har du andre kokte eller rå grønnsaker liggende, er det bare å spe på med det du selv ønsker.

Tunfisksalat er perfekt også til pikniken.
Tunfisksalat er perfekt også til pikniken. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer