Amy Winehouse

- Kom og hvil, Amy!

Faye Dunaway vil opptre som reservemor for Amy Winehouse.

- Kom og hvil, Amy!
Publisert
Sist oppdatert
Den amerikanske veteranskuespilleren Faye Dunaway har invitert den engelske problemsangeren Amy Winehouse hjem til seg i New York for å gi henne en pust i bakken.

LES MER på Femina: Det du ikke visste om Amy

Faye Dunaway roste Winehouse for hennes talent da de ventet på å treffe Prince i forbindelse med en av hans konserter i O2-arenaen i London forrige uke.

 • Innrømmer heroinmisbruk

 • Dunaway sa til Winehouse at hun har «en vakker stemme» og «et sjeldent talent».

  – Denne bransjen kan være veldig hard, vet du. Jeg synes det er viktig å hvile. Jeg har et fint hus i Amerika og jeg vil du skal vite at du er velkommen dit når du måtte ønske. Selv om du er den sterkeste personen i verden, så kan London ta knekken på deg, sa Faye Dunaway.

  SE BILDENE: Kjendisenes heteste tatoveringer

  Dunaway skrev informasjonen Winehouse trengte for å komme i kontakt med henne.
  – Du kan ringe meg når du er i New York og komme på besøk. Da får du hvilt ut så du kan bli kreativ igjen, sa skuespilleren ifølge nettstedet Female First.

  Amy Winehouse takket ja til invitasjonen og sa at turen ville hjelpe henne i gang med å skrive materiale til hennes nye album. (©NTB)

 • Se stjernene som suger
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer