Kultur

Komiske Ali

Får Zahid Ali endelig sitt eget tv-program?

Komiske Ali
Publisert
Sist oppdatert
Zahid Ali (29) har på kort tid blitt Norges mest ettertraktede komiker. Nå har ryktet begynt å gå: mye tyder på at Ali snart forlater Rikets røst til fordel for eget tv-program på TVNorge. Møt Zahid i ukens KK-portrett.

I to sesonger nå har vi kunnet le av Zahid Alis komiske innslag under programmet Rikets røst på TV2. Han har trukket i skøytedrakt, spist lutefisk til han kastet opp, donert norsk-pakistansk sæd og prøvd å bli same. Blant annet. Sist sesong var den beste for Rikets røst med hele 660.000 seere. Nå er ordet på gata at Jespersen og Ali skiller lag. Blant annet meldte God kveld Norge at Zahid forlater TV2 for å lage eget program på TVNorge.

Men først blir det show rundt omkring i Norge. Zahid startet som stand up-komiker i 1999, med en selvskrevet tekst om Viagra. Han gikk på scenen, og tok fyr. Og så var det gjort. I dag blir Zahid stoppet på gata uansett hvor han går, men populariteten kom ikke som noe sjokk.
- Da jeg gikk rundt og fantaserte om stand up, hadde jeg alltid mange fans inne i mitt eget hode. Så jeg var på en måte forberedt, sier Zahid til KK.

Han vokste opp på Nordstrand i Oslo, og flytter snart tilbake dit sammen med samboeren Therese Solberg. Zahid visste tidlig at han ville jobbe med å underholde andre, men han visste ikke hvilke kanaler han skulle bruke for å gjøre hobbyen om til jobb. Da han var fersk i bransjen, gikk det ifølge Herodes Falsk rykter om en "hysterisk morsom fyr som det var umulig å jobbe med."

- Min metode er at jeg går rundt i rommet og kommer med ideer, mens en annen sitter og noterer. Jeg gjorde alle rollene og figurene mine foran Herodes da vi samarbeidet, og han skrev. Men av og til kan det bli for mye å forholde seg til. Jeg tar avstikkere og begynner og tulle, og tar kanskje figuren ut i det ekstreme, forklarer Zahid.

Les mer i denne ukens KK om:
* Hvorfor Zahid slapp ut levende rotter i religionstimene.
* Hvorfor han aldri fikk begynt på jus-studiene.
* Hans tanker om religion.
* Og hvorfor han ikke vil "synse" på TV.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer