Mammakroppen:

- Kona mi er ikke perfekt, og derfor elsker jeg henne

Hayley ba ektemannen skrive noen ord om hva han tenker om mammakroppen hennes.

HYLLER MAMMAKROPPEN: Ekteparet Hayley og Cody Garnett har tre barn sammen. Nå åpner han opp om hva han tenker om konas mammakropp. FOTO: Privat
HYLLER MAMMAKROPPEN: Ekteparet Hayley og Cody Garnett har tre barn sammen. Nå åpner han opp om hva han tenker om konas mammakropp. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trebarnsmor og fotograf Hayley Garnett (31) fra Missouri i USA driver Instagram-kontoene @th3littlestavenger og @candidchildhood, hvor hun har over 150 000 følgere på hver konto.

Her legger hun blant annet ut bilder av familielivet med ektemannen Cody (32), eldstesønnen Archer (5) og tvillingene Ruby og Ramona (2). Hun deler også bilder av mammakroppen, slik den er blitt etter å ha født tre barn, med strekkmerker og overflødig hud.

I begynnelsen av oktober spurte hun ektemannen om han kunne skrive noen ord om hva han, som mann og kjæreste, synes om den «nye» kroppen hennes - og svaret han ga har fått kommentarfeltet til å renne over av positive tilbakemeldinger.

View this post on Instagram

Words written by my husband:⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Hayley asked me to write something about her postpartum body.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ I figured it’d be easy but then I started thinking—what is there to even write about?⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Sure, things look and feel slightly different--but in the grand scheme of things, nothing changed.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ The reasons I fell in love with her had nothing to do with any of the body parts affected by her postpartum.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ She still has the same beautiful smile, determined mind, banging body, and strong work ethic as the girl I fell in love with over 15 years ago.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ She still has the same sense of humor.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ She still smells great and tastes great too.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Her postpartum body does look and feel slightly different, but why should that be a factor in my life at all?⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ The soft pillowy skin around her belly button held my three best friends for 18 months.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ The marks show the strength it took to carry the weight of two beautiful girls that will be raised by this bad ass mom.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Nothing has changed or altered my love for my wife.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ I get praised for being a ‘great husband’, but that’s nonsense.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ I’m literally doing the bare minimum by loving my wife for who she is, “imperfections” and all. ⁣⁣⁣⁣ Imperfections make the world fun.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ If everything was Barbie doll perfect, wouldn’t we all get bored?⁣⁣⁣⁣⁣⁣ How else would we show what life has put us through?⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ So whether it’s regrettable tattoos, scars, surgeries, dumb facial hair, or a postpartum tummy, honestly...who gives a shit?⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Be good to each other. Learn from mistakes-yours and others. Help those in need and let’s stop dwelling on who looks like what.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ My wife isn’t perfect and that’s what makes me love her.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ That’s why you are all reading this. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ If she was perfect, not a one of you would be able to relate to her. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ And to the husbands out there that don’t do their fair share of diaper duty, cooking, cleaning, and telling your wife how beautiful she is—step up your game bro.⁣⁣⁣⁣⁣⁣ You’re a team.⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ So yeah, I was supposed to write about a belly.... but honestly, it affects me so little I rambled about everything else.

A post shared by 🍃h a y l e y. g a r n e t t🍃 (@th3littlestavenger) on

«Jeg tenkte at det kom til å bli en enkel oppgave, men hva var det egentlig å skrive om? For ja, det ser og føles annerledes ut, men i det store og det hele har ingenting forandret seg. Grunnen til at jeg falt for henne har ingenting med kroppen hennes som påvirkes av et svangerskap. Hun har fremdeles det fantastiske smilet, den fast bestemte innstillingen til livet, den flotte kroppen og en sterk arbeidssans, som hun hadde da jeg falt for henne for 15 år siden. Hun har fremdeles den samme humoren. Hun lukter fremdeles sykt godt, og smaker godt også. Mammakroppen ser og føles litt annerledes, men hvorfor skal det være noe jeg tenker over i det hele tatt? Den myke huden rundt navlen hennes vernet om mine tre beste venner i 18 måneder. Strekkmerkene viser styrken det tok henne å bære vekten til to vakre jenter som kommer til å bli oppfostret av en knalltøff mor. Ingenting har endret seg med tanke på den kjærligheten jeg har overfor min kone.», skriver Cody.

- La oss slutte å dvele ved hvordan vi ser ut

Han fortsetter innlegget med å skrive at han ikke ønsker å bli hyllet for å være den perfekte ektemann, for det er noe han hevder er tull. Han mener at det er at en selvfølge at han skal elske henne like mye etter at disse såkalte «skjønnhetsfeilene» oppsto.

«Skjønnhetsfeil gjør verden morsommere. Hvis alt var Barbiedukke-perfekt, hadde vi ikke alle sammen kjedet oss i hjel? Hvordan skal vi ellers vise hva vi har gått gjennom i livet? (...) La oss slutte å dvele ved hvordan vi ser ut. Kona mi er ikke perfekt, og det er det som gjør at jeg elsker henne. Det er dette som får deg til å lese det her også. Hadde hun vært perfekt, hadde ingen klart å relatere seg til henne. (...) Jeg skulle skrive om en mage... men helt ærlig, det påvirker meg så lite at jeg skriver om alt mulig annet.», skriver han videre.

Vi spurte Hayley hva hun synes om ektemannens fine ord, og det er ingen tvil om at hun satte pris på den fine kjærlighetserklæringen.

- Da jeg leste innlegget til ektemannen min ble jeg fylt med så mye kjærlig og takknemlighet, men helt ærlig så var jeg ikke overrasket. Han har alltid støttet meg og gått den ekstra milen for å få meg til å være meg elsket, verdsatt og også sexy! Alt dette har banet vei for meg med tanke på det å finne selvsikkerheten og tryggheten i meg selv!

FIN FAMILIE: Amerikanske Hayley Garnett er gift med Garnett, og har sønnen Archer (5) og tvillingene Ruby og Ramona (2). FOTO: Privat
FIN FAMILIE: Amerikanske Hayley Garnett er gift med Garnett, og har sønnen Archer (5) og tvillingene Ruby og Ramona (2). FOTO: Privat Vis mer

I et intervju med Mediadrumworld har Hayley tidligere åpnet opp om at hun slet med spiseforstyrrelser da hun gikk gravid med eldstemann, og at hun brukte timer på treningssenteret for å holde kroppen vedlike.

Men etter at tvillingjentene kom i november 2017, er hun blitt mer trygg på seg selv og sin egen kropp.

- Da sønnen min kom til verden for snart seks år siden, hadde jeg et helt annet forhold til kroppen min. Jeg var veldig selvbevisst med tanke på arrene og vekten, men heldigvis kom aldri tankene jeg hadde da jeg hadde spiseforstyrrelse tilbake igjen. Etter at tvillingene kom til verden følte jeg meg friere, fordi jeg hadde klart å innse at det som virkelig gjør meg lykkelig i livet er god helse og at ektemannen min og barna mine har det bra. Nå er jeg stolt av kroppen min. Da jeg begynte å dele ærlige bilder av kroppen min i 2017, tenkte jeg at det kunne hjelpe med tanke på å fjerne skammen jeg følte - og det hjalp!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer