Mammakroppen:

- Kona mi er ikke perfekt, og derfor elsker jeg henne

Hayley ba ektemannen skrive noen ord om hva han tenker om mammakroppen hennes.

HYLLER MAMMAKROPPEN: Ekteparet Hayley og Cody Garnett har tre barn sammen. Nå åpner han opp om hva han tenker om konas mammakropp. FOTO: Privat
HYLLER MAMMAKROPPEN: Ekteparet Hayley og Cody Garnett har tre barn sammen. Nå åpner han opp om hva han tenker om konas mammakropp. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trebarnsmor og fotograf Hayley Garnett (31) fra Missouri i USA driver Instagram-kontoene @th3littlestavenger og @candidchildhood, hvor hun har over 150 000 følgere på hver konto.

Her legger hun blant annet ut bilder av familielivet med ektemannen Cody (32), eldstesønnen Archer (5) og tvillingene Ruby og Ramona (2). Hun deler også bilder av mammakroppen, slik den er blitt etter å ha født tre barn, med strekkmerker og overflødig hud.

I begynnelsen av oktober spurte hun ektemannen om han kunne skrive noen ord om hva han, som mann og kjæreste, synes om den «nye» kroppen hennes - og svaret han ga har fått kommentarfeltet til å renne over av positive tilbakemeldinger.

«Jeg tenkte at det kom til å bli en enkel oppgave, men hva var det egentlig å skrive om? For ja, det ser og føles annerledes ut, men i det store og det hele har ingenting forandret seg. Grunnen til at jeg falt for henne har ingenting med kroppen hennes som påvirkes av et svangerskap. Hun har fremdeles det fantastiske smilet, den fast bestemte innstillingen til livet, den flotte kroppen og en sterk arbeidssans, som hun hadde da jeg falt for henne for 15 år siden. Hun har fremdeles den samme humoren. Hun lukter fremdeles sykt godt, og smaker godt også. Mammakroppen ser og føles litt annerledes, men hvorfor skal det være noe jeg tenker over i det hele tatt? Den myke huden rundt navlen hennes vernet om mine tre beste venner i 18 måneder. Strekkmerkene viser styrken det tok henne å bære vekten til to vakre jenter som kommer til å bli oppfostret av en knalltøff mor. Ingenting har endret seg med tanke på den kjærligheten jeg har overfor min kone.», skriver Cody.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer