Tina Thorbjørnsen

Kona til «Staysman»: - Jeg er nærmest alenemor med ring på fingeren

Da Tina og Stian ble gravide i 2014 hadde hun regnet med at de i større grad skulle bli to om å dele ansvaret.

EN HELT ANNEN: Når Tina ser Staysman underholde på scenen, ser hun at det står en mann der oppe, men hun kjenner ikke igjen sin egen Stian. FOTO: Geir Dokken
EN HELT ANNEN: Når Tina ser Staysman underholde på scenen, ser hun at det står en mann der oppe, men hun kjenner ikke igjen sin egen Stian. FOTO: Geir Dokken Vis mer
Publisert

- Jeg skal ikke lyve på meg at det var kjærlighet ved første blikk mellom meg og Stian.

- Å?

- Jeg så en småtjukk, skallet fyr med masse rare tatoveringer som krabbet rundt på alle fire med gaffateip over penis. Det var en morsom greie, men jeg tenkte ikke umiddelbart at han der skulle bli far til barnet mitt, flirer Tina Thorbjørnsen (29).

Vi møter henne hjemme i Fredrikstad. De fleste forbinder gjerne ektemannen hennes, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, med fyll, fest og Paradise Hotel. Det innrømmer Tina at hun selv gjorde en gang i tiden - så hvordan endte hun egentlig opp med å bli kona til hele Norges rølpegutt? Og hvordan er dette livet i dag?

Det første jeg blir møtt av i døra er familiekatten Olaf, eller «gutten til mammaen sin», som Tina sier idet hun løfter han opp. Han er en usedvanlig stilig og koselig kar, med ett blått og ett grønt øye.

Videre innover i stua hos familien Thorbjørnsen er det overraskende lite som kan minne om et hektisk liv i musikk- og underholdningsbransjen. Det ligner faktisk langt mer et «normalt» hjem med familiebilder på veggene og trampoline i hagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer