Kjøtt

Kotelett med bakt fennikel

Koteletter med en eksotisk vri.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






(Til 4 personer)
4 svinekoteletter
2 ss olje
salt og nykvernet pepper
4 fennikler
4 ss olje
revet skall og saften av 1 sitron
2 tomater
100 g blandede oliven
T
Tørk kjøttet med litt matpapir e.l., dryss på salt og pepper og stek kotelettene ca. 1 minutt på hver side. Demp varmen og stek kjøttet ferdig i ytterligere 3 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. Pill av de ytterste delene av fenniklene, skjær dem i kvartinger og
legg dem tett i en ildfast form eller plate med bakepapir. Drypp litt olje og sitronsaft over, dryss på salt, pepper og sitronskall, og bak dem møre ved 225° i ca. 20 minutter. Vend fenniklene med hakket tomat og oliven og server til kotelettene med nykokt pasta.

Kotelett med bakt fennikel
Kotelett med bakt fennikel Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer