Kultur & Underholdning

Krabbe på agurk

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






1 agurk
0,5 dl majones
ev. 1 ts pepperrot fra glass
1/2 ts sterk sennep
1/2 ts worcestersaus
2–3 bokser krabbekjøtt
1 lite glass grønne oliven som er fylt med pimiento

I en bolle så blander du majones, pepperrot, sennep og worcestersaus. Ha i krabbekjøtt.
Sett kaldt i 20 minutter. Del agurken i 0,5–1 cm tykke skiver. Legg de på et fat og ha på cirka 1 ss av krabbeblandingen på hver av agurkskivene. Pynt med oliven som
du har delt i skiver.

Krabbe på agurk
Krabbe på agurk Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer