Fisk Og Skalldyr

Krabbesalat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
200 g asparges
20 cherrytomater
skall og saft fra 1 sitron
2 ss klar honning
4 ss olivenolje
salt og nykvernet pepper
1 pk med blandet salat
4 fylte krabbeskjell
noen ss rømme
2 cm revet frisk ingefær hvis du vil
Godt brød

Kok aspargesen lett i saltet vann, 2–3 minutter. Hell av vannet og avkjøl. Del tomatene i to og bland dem med aspargesen. Miks sitronskall, saft, honning, olje og smak til med salt og pepper. Bland krabbekjøttet med rømme og revet ingefær. Ha salaten i en bolle sammen med asparges og tomater. Ha på krabbemiksen. Server med godt brød.

Krabbesalat
Krabbesalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer