Elin Kjos

Kreftsyke Elin (32) barberte vekk håret - det samme gjorde tvillingsøsteren

«Altså, hår spiller ingen rolle, men fy søren så fine dere er med raket hode!» skriver Instagram-følger til treningsprofil Elin Kjos.

ELIN KJOS: I mai 2021 lot den svenske treningsprofilen Elin Kjos de blonde lokkene falle. Hun er fortsatt under behandling for lungekreft-sykdommen i mars 2020. VIDEO: Instagram / @elin.kjos Vis mer
Publisert

For ett år siden, i mars 2020, fikk den sporty og aktive svenske treningsprofilen og bloggeren Elin Kjos (32) påvist lungekreft med spredning, etter at det ble funnet en over 20 centimeter stor svulst i den høyre lungen hennes.

Siden den gang har hun kjempet en knalltøff kamp, og har vært åpen med følgerne sine om den vanskelige perioden og vonde sykdommen.

Tvillingsøsteren shavet bort håret i solidaritet

I begynnelsen av mai 2021 valgte Elin å klippe av seg håret, og delte det sterke øyeblikket på Instagram-kontoen sin.

Det var tvillingsøsteren Ida Kjos som klippet og shavet henne, i tillegg til andre familiemedlemmer, og Elin hadde hele familien rundt seg under seansen. Blant andre niesen Lykke på fire år, som satt på tantens fang mens lokkene falt.

Få dager senere delte Elin flere bilder på Instagram, som viste at tvillingsøsteren Ida i solidaritet også har valgt å barbere bort alt håret.

«The power of LOVE - Det finnes knapt ord som beskriver det min fantastiske tvillingsøster gjorde i går. Der du går, der går jeg, sa hun, og rakte av seg alt håret. Uendelig kjærlighet og et bånd sterkere enn noe annet. Vi går sammen gjennom alt, min elskede søster Ida. Nå og for alltid», skrev hun til bildene av de flotte søstrene side om side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer