Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen (46): - Spise­forstyrrelsene kommer alltid til å være en del av meg. Du tror at det er gått over, men de ligger der fremdeles

I dag har datteren til Lill-Babs et mer normalt forhold til mat og trening. Slik har det ikke alltid vært.

KRISTIN KASPERSEN: Lill-Babs’ datter valgte selv en karriere i rampelyset. I 23 år har hun jobbet som programleder i TV, blant annet som vær­presentatør i norsk TV3. Foto: Rickard L. Eriksson
KRISTIN KASPERSEN: Lill-Babs’ datter valgte selv en karriere i rampelyset. I 23 år har hun jobbet som programleder i TV, blant annet som vær­presentatør i norsk TV3. Foto: Rickard L. Eriksson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det småregner i Stockholm. Utenfor hver eneste kiosk henger den samme overskriften med store bokstaver: «Kristin hopper av suksess­programmet». Den henviser til at Kristin Kaspersen, en av Sveriges mest kjente tv-program­ledere og dessuten den svenske artisten Lill-Babs’ datter, har valgt å hoppe av som programleder for den svenske utgaven av Biggest Loser.

– Sønnen min sa: «Men mamma, det er i det minste sant!» da han så overskriften. Det er sånn barna mine ser på det, for det er så ofte at det som blir skrevet, er løgn. Men dette er sant, sier Kristin og ler da vi treffes dagen etter den store nyheten.

– Grunnen til at jeg slutter, er at to av programmene mine krasjer, og da måtte jeg velge. Men jeg skjønner ikke hvorfor det er så interessant å skrive om?

Som datter av en av Sveriges største stjerner er hun vant til å være i offentlighetens søkelys.

– Det er det eneste jeg kjenner til. For meg er det normalt. Jeg kan snarere kjenne takknemlighet over å ha vokst opp i en kreativ, uttrykksfull verden der ingen blir sett på som annerledes.

Hun blåser i det meste av det som blir skrevet, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer