True crime

Kuttet av ektemannens penis mens han sov

Lorena Bobbitt hevdet at ektemannen hadde vært utro. Det fikk svært alvorlige konsekvenser.

TRUE CRIME: John Wayne Bobbitt bråvåkent av at kona Lorena kuttet av ham penis mens han sov. De møttes siden i retten. FOTO: NTB
TRUE CRIME: John Wayne Bobbitt bråvåkent av at kona Lorena kuttet av ham penis mens han sov. De møttes siden i retten. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 1993 sover den tidligere amerikanske marinesoldaten John Wayne Bobbitt (26) intetanende i sengen sin hjemme i Virginia i USA.

Samtidig finner hans ecuadorianske kona Lorena (24), som han har vært gift med i fire år, en kjøkkenkniv.

Hun stormer inn på soverommet og regelrett kapper ektemannens penis av ham. Hun hiver seg i bilen og kjører av gårde, mens John ligger i sterke smerter i ektesengen.

Lorena kjører uten mål og mening. I hånden har hun ektemannens avkappede penis. Hun ruller ned bilvinduet og hiver penisen i en åker.

- Jeg visste ikke at hun hadde kuttet den av. Hun gjorde det så fort, og forsvant så raskt. Jeg innbilte meg at jeg så henne i sidesynet, og at hun løp ut av soverommet. Jeg så ned, og det var masse blod. Jeg la trykk på det, reiste meg opp for å forsøke å kle på meg buksene, for så å dra til sykehuset så fort jeg kunne.

Det forklarte John Bobbitt selv i TV-programmet Scandal Made Me Famous, ifølge ABC News, i 2016 - 23 år etter at kona kuttet av ham penisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer