Middag

Kveite og korianderstekte poteter

Enkel, enkel middag basert på to hovedingredienser.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
1 kg kveite eller annen fet fisk i skiver
1 kg poteter
1 kvast koriander
litt smør og olivenolje
noen sitronbåter
salt og pepper

Skjær potetene i tynne båter, ha dem i en bolle sammen med litt olivenolje, hakket koriander, salt og pepper. Bland godt og legg dem godt spredt utover i en langpanne.
Bak i ovn på 240° i en halv time. Varm en stekepanne og ha i olivenolje (mild type) og smør. Gni fisken inn med salt og pepper. Vent til det ryker av pannen, og stek den tre til fire minutter på hver side. La den hvile noen minutter. Server med en sitronbåt på hver tallerken. Press sitron over fisken før dere spiser.

Kveite og korianderstekte poteter
Kveite og korianderstekte poteter Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer