Kultur

Kylie om kreften

Kylie Minogue snakker ut om sykdommen.

Publisert
Sist oppdatert
Kylie Minogue er friskmeldt etter å ha kjempet mot kreft i en lang periode. Nylig viste den lille stjernen seg på en motevisning for Karl Lagerfeld - nå med kort hår i søte, blonde krøller etter at hun mistet håret under cellegiftkuren.

- Jeg klippet mitt eget hår da det begynte å falle av. Først klippet jeg det bare litt, så var det bare å barbere bort alt. Det plaget meg ikke, siden jeg er vant til å prøve forskjellige utseendevarianter, sa Kylie i et eksklusivt intervju med Cat Deeley på kanalen Sky One.

Minogue uttalte også at hun er forberedt på at hun har en lang vei å gå før hun er tilbake til den samme gode helsen hun tidligere hadde. Kylie mener sykdommen har forandret henne i positiv retning.

- Jeg hadde hjerte for folk tidligere også, men nå føler jeg at jeg har en mye dypere forståelse av hva det vil si å måtte kjempe seg gjennom vanskeligheter, sier Kylie i intervjuet.


LES MER:
Kylie på Lagerfeld-visning
Kylie er tilbake

Kylie stråler etter friskmeldingen, men er forberedt på at det er en lang vei å gå.
Kylie stråler etter friskmeldingen, men er forberedt på at det er en lang vei å gå. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer