Kylie Minogue

Kylie vil trappe ned

Kylie Minogue vil trappe ned karrieren, og prioritere familielivet i stedet.

Kylie vil trappe ned
Publisert
Sist oppdatert
Den 39 år gamle popprinsessen har sagt til venner at hun «vil fokusere på det som virkelig er viktig». Det inkluderer det hanglende forholdet til Olivier Martinez, som hun møtte i hemmelighet forrige måned, og skal ha gitt en ny sjanse.

 • Duft som Kylie

  Kylie er for tiden i gang med å ferdigstille sitt comebackalbum, og skal muligens ut på en turné i kjølvannet av den. Hun har akkurat unnagjort innspillingen av sin rolle i julespesialen av den britiske sci fi-komiserien «Doctor Who».

  Hun lanserer også sin egen interiørkolleksjon snart. Men etter det er det slutt, ifølge vennenes utsagn til Daily Mail.

  - Hun ønsker å konsentrere seg om å se om hun og Olivier klarer å komme seg gjennom ting, fokusere på seg selv – og også starte en familie, sier en nær venn til avisen.
  Kylie Minogue ble rammet av brystkreft for to år siden, og etter at hun ble behandlet og deretter friskmeldt, kastet hun seg tilbake i musikken. Men nå akter hun muligens å «henge opp mikrofonen» for en stund.

  - Etter sykdommen ønsket hun bare å kaste seg ut i musikken igjen – hun følte det var den beste kuren. Men nå er hun klar til å slappe av mer, sier vennene. (©NTB)


  LES OGSÅ:
 • Kylie snakker ut om kreften
 • Kylie på Lagerfeld-visning
 • Kylie er tilbake
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer