Kyllinggryte

Kylling- og soppgryte

Kylling- og soppgryte
Publisert
Sist oppdatert

I denne gryten er det mange gode smaker. Server med nystekt brød.

(4 porsjoner)

◗    450 g kyllingfilet
◗    200 g bønner
◗    1 pk. (ca. 150 g) bacon
◗    200 g sjalottløk
◗    2 hvitløkbåter
◗    200 g champignon eller kantarell
◗    smør til steking
◗    2 dl kyllingbuljong
◗    3 dl fløte
◗    1 ts salt
◗    ¼ ts pepper
◗    fersk timian

1. Skjær bønner og bacon i biter. Stek baconbitene sammen med løk i skiver og sopp i biter i en gryte eller panne med høy kant. La det bli mykt og ta blandingen opp av panna.

2. Varm pannen godt og legg i kylling i biter. Brun rundt slik at den får fin farge.

3. Legg grønnsakene tilbake i gryten. Hell på buljong, fløte og bønnene. La det trekke under lokk i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomkokt. Krydre med salt og pepper.

4. Strø over timian ved servering.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer