Kylling

Kylling i godt selskap

Her er 3 spennende oppskrifter på kylling med ulikt tilbehør og fyll. Definitivt noe å kose seg med i helgen!

Kylling  i godt selskap
Publisert
Sist oppdatert

Baconsurret kyllingfilet med grønn peppersaus(4 porsjoner)

Basilikum inni, bacon og rosmarin utenpå; alt for at kyllingen skal få så mye smak som mulig!

4 kyllingfileterca. 20 basilikumbladersalt og pepper4 små kvister rosmarin4 skiver bacon700 g små, poteterolje til steking1 ss grønne pepperkorn i lake3 dl hønsebuljong2 dl fløte150 g friske spinatblader

Sett ovnen på 175°.

Skjær et snitt i siden på fileten, fordel basilikumblader i snittet og brett kjøttet tilbake.

Krydre med salt og pepper. 

Legg en rosmarinkvist på hver filet og surr baconskiver rundt. Fest med en tannpirker. Stek filetene gyllenbrune rundt det hele og etterstek i ovnen i ca. 15 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer