Fugl

Kylling med maispesto

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
4 kyllingbryst

Sopp- og rødløksauté
16 store sjampinjong
4 små rødløk
litt balsamicoeddik

Maispesto
4 ferske/hermetiske mais
1 bunt basilikum
40 g pinjekjerner
80 g parmesan
2 fedd hvitløk
saft fra 1 sitron
havsalt og nykvernet pepper

Skjær rødløken i båter og rist pinjekjernene i varm og tørr panne. Stek kyllingbrystene på en grillpanne, hvis du har. I mellomtiden kan du sautere (steke raskt uten at råvarene tar farge) hel sopp og rødløk i en panne med balsamico. Hold dette varmt. Kok maisen i 5 minutter, sett på høykant og skjær av kornene fra kolben. Ha kornene i en kjele sammen med sitronsaft, hakket hvitløk, salt og pepper. Rett før servering kan du ha i basilikum, pinjekjerner og høvlet parmesan.

Kylling med maispesto
Kylling med maispesto Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer