Fugl

Kylling med sitron og rosmarin

Kyllingfilet med det lille ekstra.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen




(Til 4 personer)
1 ss olivenolje
500 g kyllingfilet
1 fedd hvitløk
2 dl kyllingbuljong
1 ts revet sitronskall
2 ss sitronsaft
1 ss finhakket rosmarin
1 dl matfløte

Tilbehør
Små poteter og grønne bønner eller sukkererter

Varm opp oljen i en litt dyp panne og brun kyllingbrystfiletene lett. Ta dem opp. Tilsett hvitløk, sitronskall og - saft, rosmarin og buljong.

Kok opp og ha i filetene. Legg lokk på pannen og la retten surre ca 20 minutter. Ta opp kjøttet og skjær det i skiver.

Ha fløten i pannen og kok noen minutter. Smak til med salt og pepper. Legg kyllingen tilbake i sausen og server.

Kylling med sitron og rosmarin
Kylling med sitron og rosmarin Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer