Fugl

Kylling og grønt i wok

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
4 kyllingbryst
salt og nykvernet pepper
rapsolje
150 g sukkererter
150 g brokkoli
4–5 ss østerssaus
1 bunt vårløk
1 dl salte nøtter, for eksempel
cashew eller peanøtter
kokte eggnudler

Finsnitt sukkererter, del brokkoli i buketter og snitt vårløkene. Trykk kjøttet tørt med tørkepapir og del i strimler, ca. 1 cm. Dryss på salt og pepper. Stek kyllingkjøttet i varm olje i en wok, 3–4 minutter under omrøring. Ha i erter og brokkoli og stek videre i 2–3 minutter. Bland i østerssaus og smak til. Dryss over med vårløk og nøtter rett før du serverer retten med nudler.

Kylling og grønt i wok
Kylling og grønt i wok Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer