Fisk Og Skalldyr

Kyllingbryst med bacon

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Wenche Hoel-Knai





(Til 4 personer)
4 stk kyllingbryst
8 skiver bacon
8 grønne chili
saft fra 1 sitron
olivenolje
salt og pepper

Skjær kyllingbrystet i litt avlange terninger og mariner i en skål med sitronsaft, olje, salt og pepper i 20 minutter. Stikk kyllingbitene på spidd sammen med bacon, og grill dem minutter. Pensle chiliene med olje dem ca 5 minutter. Krydre salt og pepper. Vil du heller steke råvarene panne, surrer du bare rundt kyllingbitene og med en tannpirker.

Kyllingbryst med bacon.
Kyllingbryst med bacon. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer