Fugl

Kyllingbryst med linser og rotfrukter

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






(Til 4 personer)
4 kyllingbryst
300 g linser
2 hvitløkfedd
2 gulrøtter
2 rødbeter
fersk timian
olivenolje
salt og pepper

Krydre brystene med salt og pepper og stek dem i varm ovn på 200° i 20 minutter. Mens de steker, kan du skylle linsene og ha dem i en gryte sammen med finkuttet hvitløk, gulrot i små terninger, revet rødbet og hakket timian. Ha i vann til det dekker og kok opp. La det putre i 20 minutter. Krydre med salt og pepper, vend linsene med 1 ss olivenolje. Server med stekt kylling – eventuelt med en deilig salat ved siden av.

Kyllingbryst med linser og rotfrukter
Kyllingbryst med linser og rotfrukter Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer