Fugl

Kyllingbryst med skinke

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
500 g kyllingbryst
8 skiver lufttørket skinke, f.eks. serrano
1 ss frisk salvie
salt og pepper
3 dl matfløte
2 ts fransk sennep
sukkererter
gode poteter

Kok opp vann til potetene. Krydre kyllingbrystene lett med salt og pepper. Rull brystene i hakket salvie, surr skinkebiter rundt og stek i smør i stekepannen. Når kyllingen er brun på begge sider, sett ned varmen og hell i fløte og sennep. Rør ut og sett på lokk. Etterstek i cirka 10 minutter. Gi sukkerertene et kort oppkok i lite vann. Server med mandelpoteter og sprø sukkererter.

Kyllingbryst med skinke
Kyllingbryst med skinke Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer