Fugl

Kyllingkraft

Publisert
Sist oppdatert
1 kyllingskrog (det som er igjen etter at du har skåret bort lår og bryst)
1 løk
1 liten gulrot
1/2 liten sellerirot
1 liten pepperrot
2 fedd hvitløk
5 hvite pepperkorn
1 laurbærblad
1 liten bunt frisk timian
1 liten bunt frisk persille

Ha alt i en gryte, hell oppi kaldt vann til det dekker og kok opp. Skru varmen ned og la kraften syde i 1-3 timer. Skum av innimellom.

Sil kraften gjennom en finmasket sil, avkjøl og fjern fettlaget som har dannet seg på toppen. Sil deretter kraften gjennom et kjøkkenhåndkle lagt ned i silen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer