Fugl

Kyllingruller med chorizo

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Cecilie Klem
Foto: Rohny Kristensen






(Til fire personer)
4 kyllingbryst
8 skiver chorizopølse
1 ts smør
1 ts olivenolje
salt og pepper
1 liten bunt frisk estragon
2 dl hønsebuljong
400 g aspargesbønner
0,5 kg små poteter

Legg kyllingbrystene flatt på en fjøl og skjær dem i to på langs, horisontalt, slik at du får åtte tynne skiver kyllingbryst. Rull dem sammen, legg noen estragonblader og en skive chorizo oppå og stikk en tannpirker gjennom slik rullene er lukket. Estragonbladene
skal ligge under pølseskiven. Gni rullene inn med salt og pepper, varm en panne, ha i smør og olje og stek dem på høy varme i 5 minutter. Snu dem ofte. Sett over potetene. Ha dem over i et ildfast fat, hell over hønsebuljong stek dem videre i ovn på 180 grader i 15–20 minutter. Mens kyllingen steker ferdig, kok opp vann i en gryte og legg i bønnene. Ta gryten av platen, sett på lokk og la bønnen stå til kyllingen og potetene er ferdig.

Kyllingruller med chorizo
Kyllingruller med chorizo Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer