Foto: Rohny Kristensen
(Til fire personer)
4 kyllingbryst
8 skiver chorizopølse
1 ts smør
1 ts olivenolje
salt og pepper
1 liten bunt frisk estragon
2 dl hønsebuljong
400 g aspargesbønner
0,5 kg små poteter
Legg kyllingbrystene flatt på en fjøl og skjær dem i to på langs, horisontalt, slik at du får åtte tynne skiver kyllingbryst. Rull dem sammen, legg noen estragonblader og en skive chorizo oppå og stikk en tannpirker gjennom slik rullene er lukket. Estragonbladene
skal ligge under pølseskiven. Gni rullene inn med salt og pepper, varm en panne, ha i smør og olje og stek dem på høy varme i 5 minutter. Snu dem ofte. Sett over potetene. Ha dem over i et ildfast fat, hell over hønsebuljong stek dem videre i ovn på 180 grader i 15–20 minutter. Mens kyllingen steker ferdig, kok opp vann i en gryte og legg i bønnene. Ta gryten av platen, sett på lokk og la bønnen stå til kyllingen og potetene er ferdig.
