Fugl

Kyllingsuppe med nudler

Hvis du ønsker en litt frisk og asiatisk vri på suppa, har du i et limeblad eller en bit sitrongress, som du banker litt på før du har den i buljongen når den koker opp.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1,2 liter kyllingbuljong
100 g vermicelli pasta (rispasta/instant-nudler)
4 kyllingbryst
bladpersille

Lag buljong etter henvisning på pakken. Husk å ha i limeblad eller sitrongress fra starten av, slik at smakene får satt seg. Mens buljongen koker opp, skjærer du filetene i strimler. Når buljongen når kokepunktet, kan du ha i nudlene. Kok i ca. 3 minutter, ha i kyllingen. La
suppen syde i et par minutter slik at kyllingen blir gjennomkokt. Smak eventuelt til med salt. Dryss over hakket persille.

Kyllingsuppe med nudler
Kyllingsuppe med nudler Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer