(Til 2 personer)
4 store tortillalefser
2–3 kyllingbryst
1 rødløk
1 avokado
2 ss rømme
1 fedd hvitløk
salt og pepper
tacosalsa
tomater på boks
revet ost
jalapeños
et par tomater
salat
Del kyllingfiletene i strimler, krydre med salt og pepper og stek de i en panne. Sett stekeovnen etter anvisning på tortillapakken. Del avokadoen, skrap ut kjøttet med en
skje og ha i en bolle. Tilsett rømme, salt, pepper og hvitløk. Mos med stavmikser eller
en gaffel. Hakk rødløken og riv ost. Jeg blander noen skjeer med knuste tomater på boks
med noen skjeer tacosaus. Tacosaus kommer i forskjellige sterkhetsgrader, så her kan
du smake til selv. Smør tomatsaus på tortillaene, legg på kyllingstrimler, rødløk og strø
over ost. Rull sammen og eventuelt knyt en hyssingbit rundt. Legg lefsene i aluminiumsfolie
og stek i cirka 10 minutter eller til osten er godt smeltet. Server med avokadomos, jalapeños, noen skiver ferske tomater, eventuelt en klatt rømme og litt salat.
