Kyllingwok

Kyllingwok med ­teriyakisaus

Lekker og rask kyllingwok med masse herlige grønnsaker og en smaksrik teriyakisaus!

(4 porsjoner)

◗    3 kyllingfileter
◗    salt og pepper
◗    400 g pasta eller nudler
◗    2 løk
◗    1 rød paprika
◗    1 rød chili
◗    rapsolje til steking
◗    150 g sukkererter
◗    30 g bladspinat
◗    ca. 1 dl teriyakisaus
◗    ½ dl sesamfrø

Pynt:
◗    koriander eller persille

1. Skjær kyllingfiletene i mindre biter og krydre med salt og pepper.
2. Kok pasta eller nudler etter anvisning på pakken, og la det renne godt av.
3. Skjær løk og paprika i mindre biter. Del og ta bort frøene i chilien og skjær i strimler.
4. Varm opp litt rapsolje i en vid panne, og stek kyllingen 4–6 minutter. Rør om av og til slik at kjøttet får farge på alle sider.
5. Legg i løk, paprika, chili og sukkererter, og stek det i 3–4 minutter ved sterk varme.
6. Legg til slutt i pasta eller nudler og spinat, og rør forsiktig om til alt blir varmt.
7. Hell i teriyakisausen. Strø litt sesamfrø over og server. Pynt gjerne woken med ­persille eller koriander ved servering.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: