Kyllingwok

Kyllingwok med ­teriyakisaus

Kyllingwok med ­teriyakisaus
Publisert
Sist oppdatert

Lekker og rask kyllingwok med masse herlige grønnsaker og en smaksrik teriyakisaus!

(4 porsjoner)

◗    3 kyllingfileter◗    salt og pepper◗    400 g pasta eller nudler◗    2 løk◗    1 rød paprika◗    1 rød chili◗    rapsolje til steking◗    150 g sukkererter◗    30 g bladspinat◗    ca. 1 dl teriyakisaus◗    ½ dl sesamfrø

Pynt:◗    koriander eller persille

1. Skjær kyllingfiletene i mindre biter og krydre med salt og pepper.2. Kok pasta eller nudler etter anvisning på pakken, og la det renne godt av.3. Skjær løk og paprika i mindre biter. Del og ta bort frøene i chilien og skjær i strimler.4. Varm opp litt rapsolje i en vid panne, og stek kyllingen 4–6 minutter. Rør om av og til slik at kjøttet får farge på alle sider.5. Legg i løk, paprika, chili og sukkererter, og stek det i 3–4 minutter ved sterk varme.6. Legg til slutt i pasta eller nudler og spinat, og rør forsiktig om til alt blir varmt.7. Hell i teriyakisausen. Strø litt sesamfrø over og server. Pynt gjerne woken med ­persille eller koriander ved servering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer