Fisk Og Skalldyr

Laks med urtepesto

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






(Til 4 personer)
4 stk laksefilet
2 fedd hvitløk
ev. 5 madagaskarpepper
1 bunt basilikum
1 bunt estragon
1 bunt bladpersille
ca. 1 dl olivenolje
salt og pepper

Stek laksen i olje med skinnsiden ned. Krydre med salt og pepper. Legg en tallerken eller liknende over fisken, som skal stekes til den er gjennomvarm. Hakk hvitløk og resten av ingrediensene i en blender til alt er most. Ha i så mye olje at du synes det får en passe
pesto-konsistens. Når fisken er ferdig stekt, pensler du pestoen på den skinnfrie siden. Server gjerne med poteter og tomater.

Laks med urtepesto
Laks med urtepesto Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer