Kultur & Underholdning

Laks på agurk

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






1 stor agurk
1 boks snøfrisk
1 boks mandarinbåter
100 g røkt laks
rødbeter fra glass
fersk dill

Skrell agurken og del i skiver som er ca 1 cm tykke. Del laksen i biter som passer til agurkskivene og legg på. Ha på en klatt snøfrisk og en mandarinbåt. Hakk noen skiver rødbet og legg på sammen med en liten kvast dill.

Laks på agurk
Laks på agurk Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer