Middag

Lakseburgere på potetsalat

Publisert
Sist oppdatert






Fet fisk inneholder det sunne fettet kroppen trenger. Du bør derfor spise fet fisk til middag minst en gang i uken.

(Til 4 personer)
600 g laksefilet
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts potetmel
1 dl melk, ekstra lett
4 ts finhakket gressløk
2 ts margarin (kan sløyfes)
8 gulrøtter

POTETSALAT
600 g kokte poteter
4 ss finhakket persille
4 ss purre i ringer
4 ts finhakket rød paprika

DRESSING
4 ss kesam 1 %
2 ts sennep
8 ss sylteagurklake
2 ts salt
1 ts pepper

Skjær laksefileten i biter. Tilsett salt, og ha det i en food processor. Rør inn melk, og ha i potetmel, finhakket gressløk og pepper. Form farsen til 8 runde burgere, og stek dem i en middels varm panne med margarin. Skjær potetene i biter og ha dem i en bolle sammen med persille, purre og paprika. Rør sammen ingrediensene til dressingen, og smak til med salt og pepper. Bland dressing og poteter og la gjerne potetsalaten stå og trekke litt.

Server lakseburgerene på potetsalat og med revne gulrøtter til.

Lakseburgere på potetsalat. Foto: Grete Roede A/S
Lakseburgere på potetsalat. Foto: Grete Roede A/S Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer