Laks er for mange blitt hverdagsmat, men den er også god å servere som festmat når den får litt ekstra godt følge!
(1 porsjon)
◗ 1 bit laksefilet, ca. 150 g◗ 1 kvist frisk timian◗ 2 basilikumblader◗ ½ ts revet sitronskall◗ 1 skive bacon◗ salt og nymalt pepper
Poteter:◗ 250 g poteter◗ 1 ss olivenolje◗ 40 g fersk spinat◗ 1 hakket hvitløkbåt◗ 1 dl fløte◗ persille
1. Legg de ferske krydderne og sitronskallet på laksefileten.
2. Surr baconskiven rundt laksen og strø på litt salt og pepper.
3. Skrell og del poteter i skiver. Råstek potetene i en stekepanne i litt olje til de får farge og blir myke. Bland i spinat og hvitløk og la det steke noen minutter.
4. Strø på salt og pepper og hell på fløten. La det koke inn noen minutter til potetskivene er møre og ta det av platen.
5. Stek fiskepakken på middels varme i en annen panne i ca. 2 minutter på hver side til fisken knapt er gjennomstekt.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger