Fisk Og Skalldyr

Lakselasagne med spinat

Fisk er perfekt fyll for lasagnen.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen




(Til 4 personer)
450 g frossen spinat
1 boks hakkede tomater
1 fedd hvitløk
salt og pepper
400 g laksefilet
lasagneplater med spinat
50 g revet ost

Bechamel-saus
5 dl melk
2 ss maisenna
50 g ost
1 ts muskatnøtt
grovt salt og nykvernet pepper

Tilbehør
salat
godt brød

Tin spinaten i en kjele på svak varme. Klem ut så mye vann du klarer og tilsett tomatene og hvitløken. Krydre med salt og pepper.

Bechamel-saus: Varm melken i en kjele. Rør maisenna inn med litt kaldt vann og bland den inn i melken under omrøring. Kok sausen i ca. 2 minutter. Tilsett revet ost og muskat og smak til med salt og pepper.

Kok lasagneplatene etter anvisning på pakken. Normalt sett holder en halv pakke. Skjær dem til slik at de passer i en brødform.

Fordel lagvis saus, plater, laks i mindre stykker og spinatblandingen i formen. Avslutt med sausen. Dryss et lag med ost, og bak i ovnen ved 200 °C i ca. 40 minutter.

Server med salat og godt brød.

Lakselasagne med spinat
Lakselasagne med spinat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer