Lakselasagne

Lakselasagne

Lasagne er populært og den kan du gjerne lage med laks.

(4 porsjoner)

◗ 500 g laksefilet, uten skinn og ben
◗ 1 gulrot, revet
◗ 1 ts salt
◗ 2 ts hakket basilikum
◗ 1 knivspiss kajennepepper
◗ 1 egg

Ostesaus:
◗ 1 beger mager cottage cheese
◗ 1 beger (125 g) naturell kremost
◗ 1 ss hakket dill
◗ 1 dl lettrømme
◗ revet skall og saft av ½ lime
◗ ½ ts salt
◗ 1 knivspiss kajennepepper
◗ 2 dl revet ost
◗ 12-14 lasagneplater

1. Skjær laksefileten i bittesmå terninger. Bland dem med gulrot, salt, basilikum, kajennepepper og sammenvispet egg.

2. Rør sammen cottage cheese, kremost, dill, rømme, skall og saft av lime, salt og kajennepepper.

3. Legg et lag lasagneplater i en smurt ildfast form. Legg lagvis lakserøre og ostesaus med lasagneplater på toppen.

4. Dryss revet ost over og stek midt i ovnen 200º i ca. 25 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.

5. La hvile i 5-10 minutter før servering, da blir den lettere å dele i pene stykker.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: