Fisk Og Skalldyr

Lakseruller med ricotta

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen




(Til 4 personer)
150 g røkt laks i skiver
150 g ricotta
1 ss revet sitronskall
1 ss sitronsaft
2 ss kapers
2 ss finhakket purre
1 ss finhakket dill
salt og nykvernet pepper
salat

Legg lakseskivene på et stykke dobbel plastfolie slik at de overlapper en smule. Rør og smak til ricottaen med resten av ingrediensene, og smør jevnt over lakseskivene, pass bare på at det er et par cm til overs på den ene langsiden. Rull laksen sammen ved
hjelp av folien, og rull fra den bredsiden det er fyll. Hvis du har tid, så legg lakserullen kaldt et par timer, eventuelt i fryseren 30 minutter. Skjær lakserullen i tykke skiver og server dem med salat og godt brød.

Lakseruller med ricotta
Lakseruller med ricotta Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer