Middag

Lammekoteletter og aspargesbønner

Enkel, enkel middag basert på to hovedingredienser.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
1 1/4 kg lammekoteletter
500 g aspargesbønner
litt rømme
litt smør og olivenolje
salt og pepper

Varm en panne og ha i litt smør og olivenolje. Gni kotelettene inn med salt og pepper og stek dem på middels varme i cirka sju minutter på hver side. La dem hvile i ti minutter. Damp bønnene eller kok dem i fosskokende vann i to til tre minutter. Skyll dem i iskaldt vann noen sekunder rett etterpå. Server med en klatt rømme, salt og pepper.

Lammekoteletter og aspargesbønner
Lammekoteletter og aspargesbønner Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer