Focaccia

Lavkarbo og glutenfri focaccia

Focaccia er et populært brød, spesielt som tilbehør – herlig til suppe! 

(liten langpanne)

◗ 4 egg
◗ 200 g (1 beger) kremost til baking
◗ 100 g smør, smeltet
◗ 2 dl mandelmel
◗ 2 ss fiberhusk
◗ ½ ts salt
◗ 1 ½ ts bakepulver

Pynt:
◗ 100 g salatost
◗ ½ rødløk, liten
◗ noen blad frisk basilikum
◗ olivenolje
◗ flaksalt

1. Visp eggene lette og porøse med mikser. Tilsett kesam og visp videre slik at det blir godt blandet. Hell i det smeltede smøret og alle de tørre ingrediensene. Bland.

2. Hell deigen i en liten langpanne ca. 17 x 30 cm, som er dekket med bakepapir. Fordel salatosten i terninger over deigen sammen med rødløk i tynne skiver og basilikumblader. Trykk det litt ned. Ringle over litt olivenolje og flaksalt.

3. Stek brødet midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist. Del i biter og oppbevar brødet kjølig.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: