Fugl

Lefser med kylling og avocado

Godt og litt annerledes middagsalternativ.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Wenche Hoel-Knai






(Til 4 personer)
4 kyllingbryst
salt og pepper
litt smør til steking
4 store hvete-tortillas eller 8 små
1 avokado
1 rødløk
litt frisk koriander
16 cherry-tomater
1 limecrème fraîche

Varm opp lefsene etter anvisning på pakken. Del de store i to. Del kyllingen i strimler og stek bitene i smør. Krydre med salt og pepper. Del avokadoen i to og ta ut steinene. Ta kjøttet ut i én bit ved hjelp av en skje. Del avokadoene i biter på langs. Del limen i båter, bruk et par av båtene til å skvise saft over avokadoen, slik at den ikke blir brun. Del rødløken i tynne ringer og hakk korianderen. Del tomatene. Legg fyllet på lefsene og rull
sammen. Server med crème fraîche og limebåter.

Lefser med kylling og avocado
Lefser med kylling og avocado Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer