Lungekreft:

Legene ga henne en dødsdom. Det nektet Jennifer å godta

– Mitt liv er mitt ansvar. Jeg kunne ikke sitte passivt å bare ta imot det jeg ble tilbudt når jeg visste at det fantes bedre behandling, sier Jennifer som opplevde alles mareritt.

KREFT: «Du har lungekreft grad 4, det vil si med spredning», var beskjeden Jennifer fikk av legen. Nå er hverdagen nesten tilbake til det normale takket være en kreftpille. FOTO: Privat
KREFT: «Du har lungekreft grad 4, det vil si med spredning», var beskjeden Jennifer fikk av legen. Nå er hverdagen nesten tilbake til det normale takket være en kreftpille. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Jennifer Hauge (34) har nylig kommet hjem fra seiltur i Kroatia. At hun skulle kunne nyte en avslappende ferie sammen kjæresten var en fjern tanke for to år siden. Som resultatbevisst mellomleder i en større virksomhet hadde hun hektiske arbeidsdager. Fritiden ble ofte brukt til fjellklatring, men likevel følte hun at noe manglet.

– Jeg kjente mye på stress, og dessuten ensomhet ved å være alene. Det siste året før diagnosen ble satt eksisterte jeg bare, jeg levde ikke, forteller Jennifer til KK og fortsetter:

– Jeg hadde slitt med forkjølelse og blitt stadig mer slapp og sliten et halvt års tid. En murrende smerte under lungene ga ikke slipp. Så i slutten av juli i 2017 var jeg så andpusten av den minste lille ting, at jeg tok kontakt med legevakten. Jeg var nokså sikker på at det var kyssesyken jeg hadde fått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer