Kultur

Lek og lærdom

Nå lanseres det en ny TV-kanal for de minste.

Møt verdens søteste klovn, JoJo og husdyret hennes, Goliat, i programmet JoJos Sirkus på Disney Playhouse.
Møt verdens søteste klovn, JoJo og husdyret hennes, Goliat, i programmet JoJos Sirkus på Disney Playhouse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


1. oktober begynner nemlig Disney Channel å sende de første programmene på Disney Playhouse, den tredje kanalen i rekken.

- Programmene på Playhouse Disney er lagt opp med tanke på å gi barna en lærerik, lekende, stimulerende og ikke minst trygg opplevelse, sier Casper Bjørner, markedsdirektør for Disney Channel Skandinavia.

Programmene som skal sendes på kanalen er beregnet for barn mellom 2 og 5 år, og har pedagogikk i sentrum. Samtidig skal de også friste barna til fysisk og mental aktivitet. Det legges også vekt på at kanalen, som de andre på Disney Channel, er fri for vold og reklame.

Av programmene som skal sendes, er nok Bjørnen i Det Blå Huset mest kjent for oss her i Norge, ettersom NRK har sendt den prisbelønte serien flere ganger på Barne-TV. Av andre serier som skal vises, finner vi Mikkes Klubbhus, Små Einsteins og Higglyby Helter.

Playhouse Disney sender fra kl 06 til 19, og alle serier vises til samme tid hver ukedag. På lørdag og søndag vil det være et eget helgeprogram. Kanalen er tilgjengelig på Canal Digitals Familiepakke og Viasat Sølv og Gull. Alle programmene er også dubbet til norsk.

På kanalen møter du blant annet Disneys Små Einsteins, som drar på nye, lærerike oppdrag i hver episode.
På kanalen møter du blant annet Disneys Små Einsteins, som drar på nye, lærerike oppdrag i hver episode. Vis mer
Lek og lærdom
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer