«Jakten på kjærligheten»

Lene (40) ville finne kjærligheten på TV for andre gang

Men Lene Grønnæss (40) gikk ikke videre i «Jakten på kjærligheten». Hun har imidlertid ikke gitt opp å finne drømmemannen. Og hun vet hva hun vil ha.

TRAVELT GÅRDSLIV: Lene Grønnæss (40) flyttet fra hektiske Oslo, til landlige omgivelser i Eidsvoll. Foto: Ida Bergersen
TRAVELT GÅRDSLIV: Lene Grønnæss (40) flyttet fra hektiske Oslo, til landlige omgivelser i Eidsvoll. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

En gjeng med høner kakler høylytt da vi ankommer parkeringsplassen ved Ulvin Søndre gård. Lene Grønnæss (40) tar imot KK med et smil, og åpner porten til gårdstunet.

Det første man får øye på, er ti alpakkaer som tusler rundt foran det hvite huset, og skuer nysgjerrig bort på besøket. I inngjerdingen ved siden av den røde låven, står det tre hester.

Lederen i alpakkaflokken, Theo, kommer bort for å hilse på, med halvåpen munn og tenna på tørk.

- De er ikke så glade i å bli tatt på, men de liker å bli håndmatet. Theo kommer for å sjekke om du har noen godbiter, forklarer Lene.

Vi setter oss ned ute, og Lene setter frem kaffe og makroner. I september 2020 flyttet hun fra et travelt byliv i Oslo, til den idylliske gården i Eidsvoll.

Falt pladask

At Lene havnet nettopp her, er veldig tilfeldig. Hun var lei av Oslo, og satte i gang med å lete etter en gård på Finn.no. Hun hadde store planer for hvordan hun ønsket at det skulle se ut. Det var en bekjent av henne som tipset om at denne gården skulle leies ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer