Kultur

Lerche og Krog i duett

Sondre Lerche synger duett med jazzlegenden Karin Krog.

Foto: Mick Rock
Foto: Mick Rock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I morgen onsdag spiller plateaktuelle Sondre Lerche i NRKs konsertserie P3Sessions. Den unge musikeren får med seg en av landets fremste jazzvokalister, Karin Krog .Sondre Lerche har opplevd særdeles god mottakelse for sine album hittil, og forventningene er store når han neste uke slipper Duper Sessions. Som alltid har han med seg The Faces Down Quartet, og bandet gjør ti av Lerches egne låter i tillegg til tre coverlåter: Cole Porters Night And Day, Prefab Sprouts Nightingales og The More I See You, i sin tid spilt inn av blant andre Nat King Cole og Chet Baker.

Onsdag inntar Sondre NRK-scenen i P3Sessions, og programleder Kristin Vincents lover at Lerche vil spille låter fra hele karrieren, i tillegg til smakebiter fra det nye albumet. Lerche skal synge duett med Karin Krog, som er en levende jazzlegende. Hun ga ut sitt debutalbum allerede i 1964, og har siden jobbet med en lang rekke store norske jazznavn.

Er du nysgjerrig på stjerneskuddet Elvira Nikolaisen bør du også velge ungdomskanalen onsdag. Hun stiller nemlig som oppvarmer for Sondre Lerche, og vil spille en rekke låter fra sitt kommende debutalbum.

P3Sessions med Sondre Lerche sendes direkte på P3 onsdag 22. februar. Fredag 3. mars sendes intimkonserten i et redigert opptak på NRK 1.

Foto: Mick Rock
Foto: Mick Rock Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer