ALLERS.NO: I disse oppskriftene er det brukt maisenna, men du kan også bytte ut med fin glutenfri melmiks. Begge deler gir et godt resultat!
Sprø vafler
4 personer
3 dl maisenna1 ½ ts bakepulver1 ts salt3 dl melk2 egg50 g smør, smeltet
1. Bland de tørre ingrediensene.
2. Tilsett melken og pisk til en glatt røre. Pisk inn egg og smør.
3. Stek i smurt vaffeljern. Pisk røren godt mellom hver steking.
Pletter med salt tilbehør
4 personer
3 dl melk1 ½ dl maisenna3 egg1 ½ ss smeltet smørsalt
Tilbehør:2 dl crème fraîche2 ss hakket dill1 rødløk100 g steinbitrogn
1. Pisk sammen melk, maisenna, egg, smør og salt. La det svelle i 10 minutter.
2. Stek plettene i en plettepanne på begge sider, med ganske kraftig varme, til de blir gylne. Pensle pannen med litt smør mellom hver plett.
3. Server med crème fraîche, finhakket rødløk og rogn.
Pannekaker med spinat og ost
8 pannekaker
3 dl melk1 ½ dl maisenna3 egg½ dl flytende smør2 ss smør
Fyll:100 g vasket spinat2 dl cottage cheese3 dl vellagret ost
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger