Dessert

Lettvint dobbel sjokoladechip-brownie

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til en liten langpanne)
230 g Nestlé Toll House semisweet Chocolate Morsels/230 g mørk sjokolade
120 g smør
3 store egg
150 g mel
225 g sukker
1 ts vaniljeekstrakt
1/4 ts bakepulver
50 g nøtter

Forvarm stekeovnen til 180° og smør en liten langpanne. Smelt halvparten av sjokoladen
og alt smøret i en stor kjele, på svak varme. Rør til du får en jevn blanding. Ta vekk fra
platen. Rør inn egg og vaniljeekstrakt. Sikt inn mel, sukker og bakepulver. Rør inn resten
av sjokoladebitene sammen med hakkede nøtter (kan sløyfes), fordel deigen jevnt
utover langpanna. Stek i 18–22 minutter til prikkepinnen du tester i midten av deigen kommer ut litt klissete. Avkjøl kaka i langpanna på en rist.

Lettvint dobbel sjokoladechip-brownie (innfelt: Craig Conley)
Lettvint dobbel sjokoladechip-brownie (innfelt: Craig Conley) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer