Dessert

Lettvint sjokolademousse

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Wenche Hoel-Knai






(Til 4 personer)
1 beger kremfløte
1/2 plate mørk sjokolade
3 dl brente mandler fra pose/ i løsvekt

Grovhakk mandlene og smelt sjokoladen i vannbad. Pisk fløten slik at den er stiv, men
ikke for stiv. Ha i de hakkede mandlene og tilsett sjokoladen. Vend den inn slik at den lager
et mønster i kremen. Det er ikke sikkert du trenger å bruke all sjokoladen, det kommer an på hvor sterk du vil ha smaken. Bruker du skikkelig mørk sjokolade, blir ikke moussen like søt. Ha eventuelt i litt sukker når du pisker kremen.

Lettvint sjokolademousse
Lettvint sjokolademousse Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer