Særbo

Line (45) solgte huset i nord for å finne det gode liv - i Oslo

Først som godt voksen har Line helse og mulighet til å leve ut drømmen sin. Hun har nemlig sluttet å bry seg om hva som er normalt.

LEKENT LIV: Line Holdal (45) har levd A4-livet, nå vil hun ut i verden å oppleve nye eventyr. Hun starter med Oslo. Foto: Ida Helene Bergersen
LEKENT LIV: Line Holdal (45) har levd A4-livet, nå vil hun ut i verden å oppleve nye eventyr. Hun starter med Oslo. Foto: Ida Helene Bergersen Vis mer
Publisert

Man hører ofte om de modige, som gir slipp på hektisk liv og karriere for å flytte til et roligere sted hvor de kan være mer i kontakt med naturen. For Lila, eller Line Holdal (45), som hun egentlig heter er det omvendt.

Ernæringsterapeut og selvstendig næringsdrivende Line Holdal hadde trang til å utforske storbylivet. Det er lett å tro at det er noe spesielt som har utløst denne trangen. Men Line og mannen ble faktisk enig om at de skulle selge det store huset de eide sammen i Bodø. Nå bor hun i Oslo og kommer til å besøke familie og venner regelmessig.

– Hvordan kom dere frem til den løsningen?

– Det var ikke hans idé for å si det sånn, ler Line.

Hun forteller at forslaget ikke kom som en overraskelse på han. Hun hadde snakket om lysten til å flytte i flere år. Selv om han ikke ønsket å flytte, kjente Line på det at hun nå begynte å komme nærmere 50 enn 40, og stort sett aldri hadde bodd alene.

– Han er såpass raus at han vet at hvis ikke jeg har det bra så har ikke han det bra. Han vet at Oslo er her for han også hvis han har lyst. Men det kan jo hende at jeg finner ut at Bodø er plassen min og etter hvert. Hvem vet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer