Fisk Og Skalldyr

Linguini

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
275 g linguini (veldig tynn pasta)
200 g sukkererter
2 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
1 mild chili
150 g store reker eller scampi
100 g soltørkede tomater i olje
salt og nykvernet pepper
1 dl basilikumblader
skall fra 1 sitron

Til servering:
75 g revet parmesanost
godt brød

Kok pastaen etter anvisning på pakken og ha i sukkerertene de siste minuttene. Hell fra vannet og ha tilbake i kjelen slik at pastaen holder seg varm. Rens chilien for frø og hakk den. Varm oljen i en wok og ha i chili og hakket hvitløk. Stek kort før du har i rekene. Stek i 1 minutt og ha i tomatene. Varm opp og smak til med salt og pepper. Vend inn basilikumblader og sitronskall i pastaen og grønnsakene. Server med ferskrevet parmesan ved siden av.

Linguini
Linguini Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer