Kjendis

Lisa Tønne: – De hadde hjertestarteren klar

Operasjonen til Lisa Tønne (36) ble mer risikofylt enn de først trodde.

HADDE HJERNESVULST: Komistjerne Lisa Tønne fikk beskjed om at hun hadde en hjernesvulst i fjor - heldigvis viste den seg å være godartet.  Foto: Geir Dokken
HADDE HJERNESVULST: Komistjerne Lisa Tønne fikk beskjed om at hun hadde en hjernesvulst i fjor - heldigvis viste den seg å være godartet. Foto: Geir Dokken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Da komistjerne Lisa Tønne fikk beskjed om at hun hadde hjernesvulst, gikk det et par sekunder før hun fikk vite at den var godartet. Da gikk tankene til de to små barna hennes, Jakob (5) og Lola (3). Ville hun få være her med dem til de ble voksne?– Det første du tenker på når du hører ordet svulst er jo kreft, og da tenker man også på død. Nå var jo ikke dette kreft, sier Lisa i et åpenhjertig intervju med KK. LES OGSÅ: Derfor er Siri Kristiansen redd for å bli forlatt.

Hull i hjertet

Nå er Lisa en av dommerne i «Norske Talenter», samtidig som hun får ut gørr og engasjement i podcasten Tusvik & Tønne, sammen med Sigrid Bonde Tusvik. Lammelsen i halve ansiktet er ikke veldig synlig lenger, slik den var i fjor sommer etter operasjonen.Svulsten, som trolig hadde ligget og vokst i 15 år, ble operert ut i Tyskland. – Før operasjonen måtte de sjekke om jeg hadde hull i hjertet, for da var operasjon mer risikofylt, og det hadde jeg selvsagt. Jeg fikk beskjed om at da hadde de hjertestarteren klar under hele operasjonen, og det blir man jo veldig rolig av å høre, sier Lisa. I seks timer gikk ektemannen Kyrre Holm Johannessen rundt i korridorene og ventet før Lisa våknet opp til sterke smerter, kvalme og svimmelhet. Den midlertidige lammelsen kom av en blødning som oppstod da hodet skulle lukkes. LES OGSÅ: Pia Tjelta om jobb og selvtillit.

Bilder av hjernen

Tønne har sikret seg bilder fra innsiden av egen hjerne.– Jeg ba dem ta bilder, det er jo veldig gøy, jeg måtte jo benytte anledningen.Selv om Lisa nå er tilbake i den gode hverdagen med mann, barn og jobb, og er frisk- kan hun kjenne dødsangsten i korte blaff.– Dødsangsten min bærer jeg alltid på i en liten boks inne i meg. Av og til åpnes boksen, og det kommer kastet på meg rent fysisk at jeg en gang skal dø. Det kan vare bare i sekunder. Da blir jeg fylt av panikkangst og sorg. Det har selvsagt blitt mer etter at jeg fikk barn, for nå vil jeg jo være her med dem, forteller hun. Les hele dette intervjuet i KK 4 - som er i salg fredag 24. januar!LES OGSÅ: Linn Skåber om savnet av pappa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer